accident grav la ațel. un tânăr e în comă
Foto Arhivă

Un tânăr se află în comă iar alți doi au ajuns la spital după ce în noaptea de marți spre miercuri au fost implicați într-un accident de circulație. evenimentul s-a petrecut în jurul orei 00:45, în afara localității Ațel. 

Um șofer de 27 de ani, din Mediaș, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, în afara localității Ațel, după ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga semnalizată ca atare, în condiții de carosabil acoperit cu mâzgă, derapează, pierde controlul asupra autovehiculului, părăsește partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de mers, intră în coliziune cu o rolă de ciment situată in afara părții carosabile, pătrunde din nou pe șosea, se rostogolește de mai multe ori, după care autoturismul se oprește pe sensul de mers Mediaș-Sighișoara, pe plafon.

În urma accidentului șoferul este în comă, iar ceilalți doi pasageri răniți. O tânără de 24 de ani conștientă, cu diverse escoriații a fost transportată la CPU Mediaș de un echipaj SMURD, iar un echipaj SAJ a transportat tot la Mediaș un tânăr de 23 de ani cu escoriații.

Șoferul, aflat în comă, a ajuns la Urgența din Sibiu. din cauza stării comatoase nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge.

Ultima oră

Comentariul meu