foto - donează 2 euro prin sms ca să-i ajuţi pe cei mai bolnavi copii din sibiu

Nimic nu poate descrie în cuvinte suferinţa, boala, lipsa afecţiunii părinţilor. Toate acestea adunate există pentru cei mai bolnavi copii din Sibiu. Aceştia nu se află numai în spitale sau acasă, în familiile cele mai greu încercate, cei mai bolnavi şi neajutoraţi copii din Sibiu primesc zilnic, o şansă să trăiască, la singurul centru de îngrijiri paleative non-stop din România, cel aflat în municipiul Sibiu, în hospice-ul Dr. Carl Wolff, de pe strada Pedagogilor. Nu există faptă mai bună, ajutor mai mare, decât să donaţi un pampers sau 2 euro, pentru aceşti copii greu încercaţi de soartă. Cu 2 euro donaţi prin SMS cu mesajul COPIL la 8833, alinaţi un pic suferinţa unor copii care dacă nu ar fi îngrijiţi la Sibiu, ar fi morţi.

Donează şi tu 2 euro prin SMS cu mesajul COPIL la 8833 şi salvează o zi din viaţa unui copil

Copiii bolnavi incurabil merită un Crăciun cu zâmbetul pe buze – Donează 2 Euro prin SMS, cu mesajul COPIL la 8833, pentru a le alina suferinţele. Ce înseamnă pentru tine 2 euro? O cafea bună poate? Pentru un copil cu o boala limitatoare de viaţă de la Hospice Sibiu 2 euro înseamnă 2 mese calde. “Împreună îngrijim copiii bolnavi incurabil” este mesajul Asociaţiei Dr. Carl Wolff din Sibiu, care din 2016 a deschis centrul de îngrijiri paliative pentru copii. Aici este locul în care copiii cu boli incurabile (cancer,defecte genetice majore, boli cardiace grave, encefalopatii etc) beneficiază de tratamente şi îngrijiri permanente, principalul scop al organizaţiei fiind să le aline suferinţa prin terapia durerii.

La hospice-ul din Sibiu, copiii sunt ajutaţi cu medici, asistente, tratament şi multă dragoste

Metodele folosite pentru alinarea suferinţei sunt diverse, de la medicaţie, kinetoterapie, suport psihologic unde este cazul, ergoterapie. Pentru desfăşurarea acestor tratamente sunt necesare echipamente precum concentratoare de oxigen, aparate de aspirat, ventilatoare mecanice, echipamente ce nu pot fi achiziţionate şi întreţinute fără ajutorul donaţiilor oamenilor inimoşi. Te poţi implica şi tu în îngrijirea copiilor bolnavi incurabil. Trimite un SMS cu textul COPIL la 8833 şi poţi ajuta ca acestor copii să le fie alinate suferinţele, cu ajutorul unei echipe formate din medici şi asistenţi inimoşi. Vei dona astfel 2 euro* lunar pentru îngrijirea copiilor ce suferă de boli incurabile din România.

foto - donează 2 euro prin sms ca să-i ajuţi pe cei mai bolnavi copii din sibiu

Hospice-ul de la Sibiu – ultima speranţă pentru copiii cei mai bolnavi

Centru de Îngrijiri Paliative este locul unde copiii bolnavi îşi trăiesc ultimele zile cu zâmbetul pe buze, într-un mediu prietenos şi iubitor, unde se pot simţi acasă. Deoarece nu există alt aşezământ de acest gen, aici vin copii din toată ţara. În Hospice-ul Asociaţiei Dr. Carl Wolff vin şi copii care au fost abandonaţi de aparţinători atunci când au aflat că suferă de boli incurabile, durerile şi singurătatea lăsându-i fără puteri să lupte cu boala. Mai multe detalii pot fi consultate pe pagina web a Asociaţiei Dr. Carl Wolff – aici pot fi făcute şi donaţii financiare online. Oamenii din Sibiu pot ajuta şi cu donaţii de bunuri la sediul asociaţiei: Str. Pedagogilor, Nr. 3-5. Activitatea centrului de îngrijiri paliative pentru copii poate fi urmărită şi pe pagina de Facebook Hospice Sibiu – Asociaţia Dr. Carl Wolff. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

Ultima oră

Comentariul meu