video un vlogger culinar din america, în vizită în transilvania - a fost fascinat de mâncarea din sibiu
Captură ecran YouTube

Un vlogger faimos din Statele Unite a petrecut o zi în mai multe sate din județul Sibiu și a încercat preparatele locale oferite de sibieni. Mark Wiens este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri culinari, motiv pentru care video-ul în care mănâncă mămăligă, tocană de oaie și supă de cocoș, încărcat pe canalul său de YouTube, a strâns peste 600 de mii de vizualizări.

Vloggerul American a vizitat, de curând, satele din județul Sibiu și a gustat și preparatele locale. Acesta a fost fascinat de bucătăria transilvăneană. Experiența culinară a lui Mark a început cu o nemaipomenită zacuscă.
„E atât de afumată, are mai multe tipuri de boia, ardei, vinete, roșii și ceapă, toate coapte și puse într-un amestec care se întinde pe pâine”, a spus Mark Wiens.

Gazdele i-au promis un meniu tradițional, Mark fiind entuziasmat de la bun început. După ce a fost fascinat de felul în care arătau bucatele, americanul a început să mănânce, și nu oricum, ci filmându-se. Gazdele i-au pregătit tocană, mămăliguță amestecată cu lapte, smântână și mai multe tipuri de brânză. Pe seară, Mark Wiens a mâncat supă ce cocoș, servită la conac.

„Este uimitor! E incredibil de bună!”, a exclamat americanul.

YouTube video

Fanii au reacționat uimitor după ce au vizionat clipul video postat de vlogger pe Internet. În doar câteva zile, documentarul realizat de American a strâns peste o jumătate de million de vizualizări, dar și o mulțime de comentarii.

Sursa: observator.tv

Ultima oră

Comentariul meu