video foto - preşedintele cj, către cei mai buni elevi: "sibiul este pe mâini bune datorită vouă!"

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, a declarat luni, că Sibiul este pe mâini bune datorită sutelor de elevi din judeţ care au reuşit în acest an să obţină rezultate bune la concursurile din România şi din străinătate. Daniela Cîmpean a premiat peste o sută de elevi foarte talentaţi din judeţul Sibiu.

Daniela Cîmpean: „Sunt rezultate care vă fac cinste nu mai vouă, ci şi judeţului Sibiu”

„Mă bucur să văd să văd atât de mulţi copii frumoşi şi deştepţi în această sală de consiliu. Cred că atât de multă lume aşa de inteligentă ca voi, la un loc nu a fost niciodată în această sală de consiliu. (…) vreau să vă felicit din suflet dragi copii, pentru tot ce faceţi voi, pentru faptul că aţi înţeles că cea mai importantă muncă pe care voi o aveţi de făcut este să învăţaţi; pentru că învăţaţi aşa cum trebuie şi aveţi rezultate atât de bune şi atât de frumoase. Sunt rezultate care vă fac cinste nu numai vouă, ci şi profesorilor voştri, sunt rezultate care ne fac cinste nouă, sibienilor, judeţului Sibiu. (…) Mă bucur din suflet că acest bun renume porneşte de la voi, de la voi în care cu toţii ne punem nădejdea şi ne uităm aşa cu optimism în viitor şi ne gândim, Sibiul este pe mâini bune şi are un viitor frumos datorită vouă! Felicitări, încă o dată, vă spun şi eu, în calitate de preşedintă a Consiliului Judeţean Sibiu, dar să ştiţi şi de fost cadru didactic. Înţeleg eforturile pe care voi le faceţi şi vă felicit şi vă mulţumesc”, a declarat luni, la premierea elevilor sibieni, Daniela Cîmpean.

Copiii buni la învăţătură, daţi ca exemplu pentru actualii politicieni ai Sibiului

Preşedintele CJ SIbiu, Daniela Cîmpean, şi-a exprimat speranţa că măcar o parte din copiii pe care i-a premiat luni, să ajungă viitori consilieri sau politicieni care să ia decizii bune pentru judeţ. „Astăzi pentru câteva ore cât va dura această ceremonie de premiere, sunteţi un soi de consilieri judeţeni şi voi. Mi-aş dori ca în administraţia publică locală, câţi mai mulţi dintre voi să vină, pentru că este important ca funcţiile de decizie, de cei care iau hotărâri care privesc viitorul unei comunităţi, să fie oameni bine pregătiţi, oameni care să cunoască foarte bine mai multe domenii de activitate în care se iau hotărâri, pentru că acei oameni cu siguranţă vor lua decizii bune. Aşa că, vă aştept să vă gândiţi inclusiv să vă implicaţi în activitatea administrativă şi politică, pentru că acolo este decizia. Şi dacă sunt oameni buni şi pregătiţi, deciziile vor fi bune şi viitorul pentru noi şi pentru noi şi comunitatea noastră va fi unul bun şi frumos”, le-a spus copiilor, Daniela Cîmpean.

Peste o sută de elevi şi zeci de profesori premiaţi de CJ Sibiu pentru rezultate

CJ Sibiu i-a răsplătit luni, pe cei 103 elevi şi 47 de profesori ai lor, cu premii în bani şi diplome. Valoarea brută a premiilor a fost de 56.300 lei, potrivit CJ SIbiu.

Ultima oră

Comentariul meu