sibieni la plimbare cu permisele suspendate – unul dintre ei era și băut
FOTO: arhivă

Doi sibieni, unul din Apoldu de Jos, iar altul din Țapu, au fost depistați la volan pe drumurile din județ, deși aveau permisele de conducere suspendate. Unul dintre ei era și băut, având o alcoolemie de 0,92 mg/l.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 10,15, pe DJ 106G, în Apoldu de Jos, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 68 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

De asemenea, la data de 15 decembrie, în jurul orei 17,00, pe raza localității Țapu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 48 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat. Mai mult decât atât, în urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu