micii infractori ai sibiului - un copil a furat o mașină și a condus-o spre brașov
FOTO: arhivă

Un copil de 14 ani a furat o mașină și s-a urcat la volan, conducând-o înspre Brașov. Acesta a fost depistat de polițiști la Scoreiu, însă a ignorat semnalele oamenilor legii și și-a continuat drumul. 

„La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 22,30, polițiștii rutieri aflați în serviciu pe DN 1, pe raza localității Scoreiu, au efectuat semnalul de oprire șoferului unui autoturism condus pe DN 1, spre Brașov. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor, și-a continuat deplasarea pe strada Morii din localitate, polițiștii reușind blocarea și oprirea autoturismului după aproximativ 1 kilometru”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că la volanul autoturismului în cauză se afla un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, care utiliza mașina fără consimțământul proprietarului vehiculului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Ultima oră

Comentariul meu