cupa prima ediția zece - ”legenda continuă”

Acum zece ani Cupa Prima la mini fotbal a început timid, din dorința inițiatorului de a face spectacol pe un teren sintetic. În timp turneul a crescut, iar anul acesta ajunge la a zecea ediție și probabil la cel mai mare număr de spectatori.

Cupa Prima la minifotbal are loc pe data de 21 decembrie, pe terenul mic de lângă stadionul Municipal. Vor juca 12 echipe, fiind cel mai mare număr de înscriși de până acum. ”Am reușit să organizăm 12 echipe. Două sunt din Sibiu, iar restul din alte județe ale țării. Cereri au fost mai multe, dar le vom onora de anul viitor, când ne propunem ca turneul să devină și mai mare”, spune Dragoș Năstase, inițiatorul turneului Prima.

cupa prima ediția zece - ”legenda continuă”

Anul acesta meciurile vor începe la ora 11:30 până la 14:30. Apoi se va lua o pauză, în care pe Stadionul Municipal FC Hermannstadt va juca împotriva celor de la Poli Iași. Meciurile Prima vor fi reluate apoi de la 16:30 până la 19:30.
Dragoș Năstase a început acest proiect din dorința de a demonstra că și pe un teren sintetic se poate face spectacol.

cupa prima ediția zece - ”legenda continuă”

”Am început când Voința se afla în liga a II-a. Am început cu patru echipe, am ajuns la 12 și vom crește. L-am gândit de la început ca un turneu al prieteniei și așa a și rămas. Spectatorii care vin la meciul celor de la Hermannstadt vor vedea un alt spectacol și înainte, și după meciul mare. Îi așteptăm pe toți, iar la fel cum este deviza turneului- legenda continuă- la anul ne vom întâlni mai numeroși”, spune Dragoș Năstase.

Ultima oră

Comentariul meu