foto - mașină vandalizată la sibiu. mesajul ’’curvar’’ scris pe toată caroseria

Imaginile au fost trimise de cititorii Ora de Sibiu pe parcursul zilei de duminică. Autoturismul cu pricina era staționat pe o stradă din zona parcului Sub Arini.

Un sibian nu va uita prea curând noaptea de 13 spre 14 decembrie. Asta pentru că autoturismul său parcat pe strada Alexandru Vlahuță, a fost vandalizat de probabil o persoană supărată tare pe el. Mercedes-ul din fotografii a fost ’’colatat’’ cu mesajul ’’Curvar’’ scris pe toate părțile. foto - mașină vandalizată la sibiu. mesajul ’’curvar’’ scris pe toată caroseria foto - mașină vandalizată la sibiu. mesajul ’’curvar’’ scris pe toată caroseria foto - mașină vandalizată la sibiu. mesajul ’’curvar’’ scris pe toată caroseriaFotografiile cu mașina vandalizată au devenit virale pe internet. Se pare că cel ce deține mașina este o persoană cu funcție de conducere la una dintre cele mai mari fabrici din Zona Industrială de Vest a Sibiului.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Am auzit că nu mai are funcție de conducere la una dintre cele mai mari fabrici din Zona Industrială de Vest a Sibiului

    1. Stai linistit ca nu ciocanea numai la roscată….a “ciocănit” la inginere de n-ai degete să numeri?