semineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

Cu totii ne amintim de vacantele petrecute la bunici, la tara sau la vreo cabana de munte, unde ne bucuram de cel mai important obiect decorativ al casei – soba din teracota. Acolo ne incalzeam iarna manusile, dupa orele de joaca. Ei bine, fie ca vorbim de sobe pe lemne sau de seminee cu teracota, acestea sunt din nou la moda!

Tot mai multi clienti aleg in ultimul timp seminee sau sobe pe lemne cu teracota atat pentru incalzirea, cat si pentru decorul casei lor, al cabanei sau al casei de vacanta. Mai jos iti prezentam cele mai populare modele de seminee din teracota apartinand catalogului de semineu, lucrari realizate cu focare reale, executate de meserisi profesionisti, de diferite stiluri si marimi, pentru gustul oricui!

Sobe din teracota elegantesemineele si sobele cu teracota – din nou la moda! semineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

Seminee clasice din teracotasemineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

Seminee traditionale cu teracotasemineele si sobele cu teracota – din nou la moda! semineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

Seminee moderne cu placi ceramice din teracotasemineele si sobele cu teracota – din nou la moda! semineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

Seminee exclusiviste cu placi ceramicesemineele si sobele cu teracota – din nou la moda! semineele si sobele cu teracota – din nou la moda!

E adevarat, spectrul tehnic la seminee si sobe este foarte important, este chiar vital! Trebuie ca dispozitivul termic sa fie montat/construit corespunzator, racordat corect la cos de fum, placat cu materiale dedicate domeniului tehnic si cu servicii de instalare sau punere in functiune realizate de profesionisti. Fara de aceste ingrediente tehnice, soba sau semineul tau nu va functiona corect.

Dar, la fel de important este si designul! Modelele de mai sus au fost doar cateva mostre de seminee si sobe cu teracota, cahle sau placi ceramice, reprezentative pentru fiecare categorie de modele. Suntem siguri ca ti-a placut cel putin un model din cele de mai sus, asta deoarece aspectul estetic este cel care atrage prima data privirea omului. De aceea, nu mai sta pe ganduri – apeleaza la profesionisti si instaleaza-ti soba sau semineul pe lemne la tine acasa!

Ultima oră

Comentariul meu