weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde

Încă un weekend de decembrie e aici. Nu mai e nevoie să vă spunem că la Sibiu petrecerile și evenimentele de sezon sunt în toi, așa că nimeni nu are timp să se plictisească. 

Locuitorii comunei Șelimbăr au parte de o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Primele au avut loc pe 7 și 8 decembrie, iar pe 13 și 14 decembrie este rândul recitalurilor la Veștem și Bungard. Cap de afiș sunt concertele cu Alexandru Urs și Narcisa Suciu.

DETALII AICI!

weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde

O petrecere pe cinste e mereu bine-venită, așa că vineri e pregătită una pentru voi, la Hello Coffee Lounge de pe Calea Dumbrăvii nr. 17. Seara karaoke deja e cunoscută printre sibienii cărora le place muzica bună, cântată chiar de ei. Așa că nu vă mai rămâne decât să vă dregeți vocea și să mergeți la petrecere. Detalii AICI.

weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde

Sâmbătă seara Cotton Pub se transformă în locul unde se va ține cel mai tare bairam. Liviu Vârciu și DJ Cipi Hampu vor fi cei care vor asigura buna dispoziție și muzica ”beton”. Sunați la 0752.268866 și rezervați-vă un loc la paranghelie.

weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde

Asociația “Musica Ricercata” inaugurează o nouă serie de convorbiri, în care descoperim Sibiul dintr-o perspectivă surprinzătoare – cea a manuscriselor muzicale. Personalități marcante precum scriitorul Radu Vancu, istoricul Răzvan Pop sau dirijorul Cristian Lupeș, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu, dialoghează cu dirijorul Gabriel Bebeșelea despre toate fațetele culturale din trecut, prezent și viitor, incitând publicul la o discuție cu cei prezenți prin moderarea activă a Smarandei Bălan. evenimentul va avea loc vineri, la Primăria Sibiu, de la ora 17. Intrarea este liberă. Discuțiile se vor relua sâmbătă, de la ora 17, în foaierul Sălii Thalia.

Vineri, la Sala Thalia, de la ora 19 și 21:30 va începe spectacolul de stand-up comedy RUX cu Rusu si Andrei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Târgul de Crăciun își așteaptă în continuare vizitatorii, iar dacă nu ați ajuns încă în Piața Mare, este timpul să faceți o vizită. Nu de alta, dar Târgul de la Sibiu este mereu în topu-urile celor mai frumoase târguri, deci e musai de văzut.

weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde
FOTO: Facebook Târgul de Crăciun din Sibiu

Și pentru că aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, la Teatrul Radu Stanca se joacă ”Țesătorul de vise- poveste de Crăciun”. Spectacolul va fi prezentat vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19. Un bilet costă 20 sau 25 de lei, și se pot procura de la Agentia Teatrala din str. Nicolae Balcescu.

Sâmbătă și duminică în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului se sărbătorește Ignatului și se cântă colinde. Vor fi două zile pline de tradiție, despre care puteți afla mai multe detalii de AICI.

weekend plin de evenimente la sibiu - petreceri, târg de ignat, concerte de colinde

Cel mai mare Gulliver” de Gellu Naum îi așteaptă pe micii spectatori la Teatrul Gong. Spectacolul se va juca sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11.

Sâmbătă, stralucitoare si surprinzatoare –MAIA MORGENSTERN si CARMEN TANASE – va invita la ”COCKTAIL” – o petrecere MAGICA – menita sa implineasca marele vis al protagonistelor : doua femei frumoase , fermecatoare si pline de viata , decid sa refuze rutina , sa risipeasca umbrele si sa spulbere neimplinirile trecutului , sperand fiecare o noua sansa la dragoste , cu convingerea ca PENTRU IUBIRE NU E NICIODATA PREA TARZIU. Spectacolul se joacă la Centrul Cultural Ion Besoiu de la ora 19. Biletele sunt disponibile si pe –> https://startickets.ro/city/Sibiu

Corul Bach din Sibiu, acompaniat de solişti şi o orchestră barocă de cameră va interpreta prima parte a Oratoriului Messiah de G. F. Händel, care redă profeţiile privind naşterea lui Isus. Intrarea la spectacolul de la Biserica Reformată este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane interesate, concertul va fi susţinut de două ori- duminică, la ora 16:00 şi la ora 18:00. Invitaţiile se pot ridica începând din 09.12.2019 de la casa de bilete a Bisericii Evanghelice (Sacristie) din Piața Huet 1, iar în seara concertelor la intrare, în Biserica Reformata din str. Mitropoliei nr. 9.

CineGold, cinematograful din Promenada Sibiu, are o listă lungă de filme programate pentru acest final de săptămână. Sunt selectate astfel încât să satisfacă toate gusturile din toate categoriile de vârstă: Într-o relație cu telefonul meu, Regatul de Gheață II, Jumanji- nivelul următor, Bătălia dela Midway, O nouă poveste de Crăciun, Cățeii arctici- cursa pe zăpadă, Îngerii lui Charlie, Se-ncinge treaba, Maestrul Minciunilor, Tânărul Ahmed, Marea Provocare- Le Mans 66, Maria, Regina României, Dr. Sleep.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu