două vaci la schimb cu o mașină - patru sibieni sunt acuzați de furt
foto: arhivă

Patru tineri din Miercurea Sibiului și unul din Alba sunt cercetați de polițiști, după ce au furat două vaci dintr-o fermă din comuna Șpring.

Potrivit alba24, un tânăr din comuna Șpring, îngrijitor la o fermă de animale, a fost reținut după ce a furat, împreună cu alți patru tineri din Miercurea Sibiului, două vaci. Înțelegerea era ca sibienii să îi dea îngrijitorului la schimb pe vite o mașină.

„Polițiștii Postului de Poliție Șpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Șpring și pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de furtul a două vaci, în valoare de 8.000 de lei, faptă reclamată poliției la data de 5 decembrie, de către reprezentantul unei ferme din comuna Șpring”, spun reprezentații IPJ Alba.

Îngrijitorul ar fi furat cele două vaci pentru a-și achita o datorie pe care o avea la cei patru sibieni. Acesta luase de la ei o mașină, astfel că s-au gândit că vitele pot compensa banii.

Se pare că tânărul din Alba nu este la prima faptă de acest gen, întrucât a mai furat și alte animale din ferma la care era angajat.

Sursa: alba24

Ultima oră

Comentariul meu