amenzi de zeci de mii de lei și permise reținute pe bandă rulantă de polițiștii sibieni
FOTO arhivă

În weekend-ul trecut, polițiștii sibieni au constatat 15 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat 193 de amenzi în valoare de 43.000 de lei.

Mulți șoferi au fost depistați băuți la volan. Printre ei se numără doi bărbați, unul din Gura Râului, iar altul din Scoreiu.

„În seara zilei de 6 decembrie a.c., în jurul orei 20,00, la ieșirea din Gura Râului spre baraj, un localnic în vârstă de 35 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, la data de 7 decembrie, în jurul orei 20,00, pe DN 1, în satul Scoreiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au depistat un localnic în vârstă de 40 de ani în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Femeie la volanul unei mașini neînmatriculate
La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 17,00, pe DJ 105G, Podu Olt, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Sibiu au identificat o femeie în vârstă de 32 de ani, din Tălmăcel, aflată la volanul unui autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie expirase din data de 6 decembrie. Pe numele femeii s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu