foto pompierii au intervenit la incendiul din mall-ul din șelimbăr - nu au fost victime

Incendiul de la mall-ul din Șelimbăr, Shopping City, a izbucnit în jurul orei 18, la restaurantul Dabo Doner, din zona food court a centrului comercial. Angajații au stins imediat focul, însă din cauza fumului degajat a pornit alarma, astfel că oamenii au fost evacuați.

CITEȘTE AICI CE AU SPUS REPREZENTANȚII MALL-ULUI
La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, a fost solicitat și un echipaj Smurd.  foto pompierii au intervenit la incendiul din mall-ul din șelimbăr - nu au fost victime

„Incendiu friteuză aparținând unui fast food situat la etajul II al mall-ului. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum dens, ceea ce a condus la declanșarea sistemului de detecție sonor. Acest lucru a condus la autoevacuarea persoanelor existente în zona de Mall. ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj Smurd. Incendiul a fost lichidat în scurt timp fără probleme. Nu au fost semnalate victime. În urma incendiului s-a deteriorat aparatul de gătit”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Video AICI.

 

Ultima oră

Comentariul meu