update foto accident grav la cornățel - o persoană încarcerată

Un accident rutier a avut loc pe DJ106, între Sibiu și Agnita, în afara localității Cornățel. O persoană este încarcerată, iar traficul este blocat.

UPDATE 2
Trei persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre cele două femei și bărbatul de 58 de ani. update foto accident grav la cornățel - o persoană încarcerată update foto accident grav la cornățel - o persoană încarcerată

UPDATE
Potrivit polițiștilor, șoferul care circula spre Sibiu se pare că ar fi evitat un câine și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Agnita. În urma impactului au rezultat trei victime, și anume șoferul care circula spre Agnita, în vârstă de 58 de ani, din Sibiu, și soția lui, de 54 de ani, iar din celălalt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani din Hosman, este rănită o pasageră de 45 de ani. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială
Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje Smurd și un echipaj de descarcerare la fața locului.

Traficul este blocat în zonă. Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu