vremea în wekeend - la sibiu se încălzește ușor
FOTO arhivă

Vremea se anunță frumoasă la Sibiu, cu temperaturi ușor mai ridicate față de ultimele zile. Sâmbătă maxima va fi de 6 grade Celsius, pe când duminică se vor înregistra 8 grade Celsius.

Temperaturile continuă să crească zilele următoare, urmând ca valorile diurne să se situeze cu mult peste cele specifice acestei perioade din an. Maxima zilei de sâmbătă este 6 grade Celsius, noaptea înregistrându-se până la -2 grade. În zonele montane, mai ales noaptea, se așteaptă precipitații mixte, iar la altitudini mari ninsori.

Duminică, cerul va fi predominant noros, însă pe parcursul zilei vom avea parte de temperaturi de până la 8 grade. Pe timpul nopții însă, revin temperaturile negative, când se vor înregistra -3 grade Celsius.

În restul țării se încălzește ușor. Meteorologii anunță că în majoritatea zonelor valorile de temperatură se vor situa cu mult peste cele normale în prima dată decadă a lunii decembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã.

Ultima oră

Comentariul meu