turiștii petrec noaptea dintre ani la sibiu - abia dacă mai găsești o cameră liberă

Una dintre destinațiile de vacanță preferate de turiștii din țară, dar și din străinătate, indiferent de anotimp, este Sibiul. Fie că e vară și cald, fie că temperaturile sunt scăzute, mii de oameni ajung să viziteze unul dintre cele mai frumoase orașe din România. 

De târgul de Crăciun din Sibiu a auzit toată lumea. Despre frumusețea lui se vorbește și în străinătate, astfel că mulți turiști de peste hotare ajung în fiecare iarnă să viziteze orașul. De curând, o publicație din Marea Britanie a clasat târgul de Crăciun din Sibiu pe locul I în topul celor mai frumoase târguri din Europa. Poți citi articolul aici.

În preajma sărbătorilor de iarnă, dar și de Crăciun și Revelion, an de an, turiștii se înghesuie la Sibiu. Dacă vă plănuiți să vă petreceți noaptea dintre ani aici, grăbiți-vă. Mai sunt foarte puține spații de cazare.

Potrivit site-ului Booking, de Revelion, 95% din locurile de cazare sunt epuizate. În acest moment, doar 45 de proprietăți din Sibiu mai au locuri disponibile în perioada 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020. turiștii petrec noaptea dintre ani la sibiu - abia dacă mai găsești o cameră liberă

Cele mai ieftine sunt hostelurile. Două persoane vor plăti pentru o noapte de cazare în Sibiu cel puțin 23 euro. În prezent, mai sunt doar două hosteluri care au paturi libere. turiștii petrec noaptea dintre ani la sibiu - abia dacă mai găsești o cameră liberă

Prețurile pentru un apartament pentru noaptea de Revelion, pentru două persoane, pornesc de la 41 euro. Toate spațiile de cazare dispun de mai multe facilități, printre care Wi-Fi și parcare. turiștii petrec noaptea dintre ani la sibiu - abia dacă mai găsești o cameră liberă

La Sibiu, se găsesc proprietăți și pentru turiștii mai pretențioși. În noaptea dintre ani găsim apartamente a căror închiriere ajunge la 659 euro. Cel mai scump apartament de pe Booking, în acest moment, dispune de două dormitoare separate, o cameră de zi și o baie, și se află la o distanță de 3,5 kilometri față de centru.

turiștii petrec noaptea dintre ani la sibiu - abia dacă mai găsești o cameră liberă

Noaptea dintre ani la Sibiu se anunță plină de distracții. În Piața Mare a orașului, în mijlocul târgului de Crăciun, vor avea loc concerte ale celor mai ascultați artiști ai momentului. The Motans și Feli sunt două dintre marile nume care vor urca pe scenă de Revelion. Municipalitatea a pregătit, de asemenea, și un spectacol cu artificii. Vezi aici cine cântă de Revelion. 

Ultima oră

Comentariul meu