marea moșmondeală la sibiu - hai să alergi costumat în moș crăciun pentru o cauză nobilă

Sibienii care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători sunt invitati să participe la Marea MoșMondeală, un eveniment care își propune să umple Sibiul de moși. 

Ediția a II-a a evenimentului sportiv caritabil „Marea MoșMondeală” are loc în data de 13 decembrie 2019, între orele 19.00-20.30. Evenimentul este de fapt un cros de trei kilometri, prin centrul orașului Sibiu, necronometrat și fără acordarea de premii, scopul acestuia fiind strângerea de fonduri pentru achiziționarea de scaune rulante speciale pentru practicarea diferitelor ramuri sportive de către persoanele cu dizabilități. marea moșmondeală la sibiu - hai să alergi costumat în moș crăciun pentru o cauză nobilă
„Alergăm ca să strângem fonduri pentru „Zburătorii” care vă sunt deja familiari, oameni care nu pot merge, dar care fac sport. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport, iar în felul acesta avem posibilitatea să cumpărăm scaune speciale pentru practicarea de către persoanele cu dizabilități a diferitelor ramuri sportive”, anunță organizatorii.

 

Cum te poți înscrie
Taxa de participare este 60 lei, din care:
– 50 % din taxa va fi donată Clubului Sportiv Comunitar Sibiu pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.
– în schimbul celorlalți 50 % din taxa, primești un număr de concurent foarte simpatic, precum și o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.
Înscrierile se fac aici.

Ținută obligatorie
Participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun sau purtând căciulița moșului și îmbrăcat complet în roșu, în partea superioară a corpului. Vezi tot regulamentul, dar și alte detalii importante aici.

 

Ultima oră

Comentariul meu