evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

Iarna a cam venit peste Sibiu, temperaturile stau mărturie. Dar, nimic nu poate îngheța cheful de distracție. Evenimentele care se organizează în oraș în acest final de săptămână nu vă lasă nici să vă plictisiți, nici să băgați în seamă frigul. Așa că programați-vă timpul în așa fel încât să ajungeți la cât mai multe dintre ele.

Frigul se înfruntă cel mai bine în cel mai hot pub din Sibiu. Evident, este vorba despre Cotton Pub. Vineri, atmosfera va fi super încinsă, pentru că aici vor concerta cei de la BUG Mafia. Rezervări se fac la numărul de telefon 0752268866.

evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

La același număr de telefon trebuie să sunați pentru o rezervare la super petrecerea de sâmbătă seara- Gold Glam Animation Show. Distracția va fi pornită și apoi întreținută de DJ Cipi Hampu și MC Rosso, iar GOLD GLAM ANIMATION va face un show de neuitat.evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

Concerte de Colinde – Magia Sărbătorilor la Șelimbăr, Mohu, Veștem și Bungard
Concertele de colinde își propun să aducă în prim plan colinde tradiționale și atât de iubitele cântece de Sărbători. Concertează Alexandru Urs și Narcisa Suciu.
Programul este următorul:
7 decembrie – Căminul Cultural Mohu – 18.00
8 decembrie – Căminul Cultural Șelimbăr- 18.00
13 decembrie – Căminul Cultural Veștem – 18.00
14 decembrie – Căminul Cultural Bungard – 18.00
Intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile), iar evenimentul este cofinanțat de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr.

Nu uitați de Târgul de Crăciun
Printre atâtea petreceți faceți-vă timp și pentru o plimbare prin Târgul de Crăciun din Piața Mare. Se deschide în fiecare zi la ora 10, iar sutele de căsuțe vă așteaptă cu decorațiuni, dulciuri, mâncare, băuturi calde. Patinoarul este și el un punct de atracție, la fel ca roata, în care, dacă vă veți urca, veți avea cea mai frumoasă vedere asupra centrului Sibiului.

evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

Sibiu Magic Show începe la Teatrul Gong, iar spectacolele sunt de excepție în acest an. Încercați, poate mai găsiți bilete la una dintre reprezentații, despre care găsiți detalii AICI. 

evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

Vedere de pe pod„ de Arthur Miller se va juca vineri seara, la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. Spectacolul durează aproximativ 2 ore, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

evenimente în weekend la sibiu - sibiu magic show, concerte de colinde la șelimbăr și bug mafia la cotton

Tot de la ora 19, vineri, dar la Sala Thalia, va începe ”Dansam un Bandoneon”, un concert spectacol conceput pentru publicul larg, o incursiune in lumea magica a tango ului argentinian. Pe scena, alaturi de prima orchestra de tango argentinian din Transilvania ”Cluj Tango Orchestra”, vor urca si dansatori ai scolilor de tango din Sibiu: ” La Calesita” si ” Tango Studio”. Biletele, de 40 d elei bucata, pot fi achizitionate online de pe site:
https://eventbook.ro/event/search?term=Dans%C4%83m+un+bandoneon+ sau de la Libraria ”Humanitas ” din Sibiu.

Duminică, de la ora 17, în Sala Oglinzilor de la sediul FDGR, va începe un concert de pian în intepretarea lui Cătălin Șerban. Se vor asculta lucrări de Ludwig van Beethoven, Constantin SILVESTRI și lucrări din repertoriul universal.

Iubire cu năbădăi” de Marc Camoletti se va juca duminică, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Printre atâtea oferte ar fi bine dacă ați găsi timp să vedeți și un film bun la CineGold, cinematograful din cadrul Promenada Sibiu. De vineri până duminică rulează filmele pentru toate gusturile și vârstele: Jumanji- nivelul următor, Regatul de Gheață II, Norm de la Polul Nord: O  aventură Urieseasca, Se-ncinge treaba!, O nouă poveste de Crăciun, Într-o relație cu telefonul meu, Îngerii lui Charlie, Bătălia de la Midway, Marea provocare- Le Mans 66, Maria, Regina României, Copilul Problemă, Doctor Sleep, Cățeii Arctici- Cursa pe zăpadă.

Ultima oră

Comentariul meu