csu sibiu joacă miercuri acasă cu scm u craiova

CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu SCM U Craiova, în primul meci al returului de campionat. Biletele se pun în vânzare la Sala Transilvania, de la ora 18:00, iar partida va fi LIVE pe FRB Tv (YouTube).

Baschetbaliștii sibieni sunt în formulă completă și vor să își ia revanșa după insuccesul la limită din tur. BC CSU Sibiu a cedat în Bănie, la 1 punct diferență în etapa de debut a Ligii Naționale, scor 74 – 75. După experiența acumulată de-a lungul partidelor din Cupele Europene, elevii lui Dan Fleșeriu revin în fața fanilor cu multă dorință de victorie.
Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat:
”Pentru meciul acesta, în sfârșit, avem lotul complet, după multe săptămâni în care ne-au lipsit Barry Stewart și Aurelian Gavriloaia. Ei au început pregătirea cu echipa, încă nu sunt complet recuperați și nu vor putea să joace tot meciul, dar este bine că vom putea să îi folosim, dacă scorul și jocul ne vor permite. În ceea ce privește echipa Craiovei, o cunoaștem, este o echipa puternică, are o serie lungă de înfrângeri și, cu siguranță, va veni extrem de motivată. Cu siguranță, jucătorii care au plecat de la Sibiu vor fi motivați și vor încerca să ne arate ce am pierdut. Să sperăm reușim să îi oprim și că, de data aceasta, noi vom câștiga, mai ales ca avem de recuperat înfrângerea din tur”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu