vești de la meteorologi - ninsorile serioase se lasă așteptate la sibiu
Foto Arhivă

A nins pentru prima dată în această iarnă. Fulgii care au căzut în noaptea de luni spre marți nu au fost consistenți, așa că puțina zăpadă depusă pe mașini s-a topit repede. Următoarea zăpadă demnă de o iarnă pe cinste nu va apărea prea repede la Sibiu, doar vreme se va schimba de la o zi la alta, anunță meteorologii.

Ultimele zile au adus o răcire semnificativă a vremii, în comparație cu ultimele zile ale lui noiembrie. Temperaturile vor ține trend-ul și zilele care urmează, dar mai ales nopțile, care vor fi geroase. Astfel, în noaptea de marți spre miercuri se vor înregistra minime de -5 grade celsius. Miercuri spre joi va fi mai frig, -10 grade celsius, urmând ca noaptea de joi spre vineri să se înregistreze cele mai mici temperaturi din acest sezon la Sibiu -13 grade celsius. Apoi, noaptea de vineri spre sâmbătă va fi ceva mai călduroasă, cu -9 grade celsius în termometre.

Pe timpul zilei temperaturile vor scădea și ele. Miercuri vor fi 2 grade celsius, dar joi vor urca la 5, apoi vineri la 6.

Până la finalul săptămânii nu vor reapărea precipitațiile, dar sâmbătă și duminică în timpul zilei este posibil să plouă, iar pe timpul nopții să se transforme în lapoviță.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu