tragedia de la buzd - copilul mort a căzut într-o fosă septică în curtea bisericii
FOTO: arhivă

O tragedie a avut loc, luni după amiază, în localitatea sibiană Buzd. Un copil de șapte ani a căzut într-o fosă septică în curtea Bisericii Evanghelice. 

Copilul locuia, alături de părinții lui, în chirie, în curtea bisericii din localitate. Din neatenție, ieri, micuțul a căzut într-o fosă septică din curte, care nu era acoperită.

Acesta se dusese să aducă lemne dintr-un depozit improvizat de familie, aflat lângă casa parohială, notează observator.tv. Depozitul se afla exact deasupra fosei septice a căminului cultural.

„Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că locuința familiei minorului se află în cetatea bisericii evanghelice, în spatele căminului cultural din satul Buzd. În spatele acesteia se află o fosă septica care era descoperită, fără capac. Acesta este locul unde a fost găsit căzut minorul”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Medicii veniți la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor minorului au stabilit că acesta suferise un stop cardio respirator. Micuțul a fost dus de urgență la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Detalii AICI.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Dosarul va fi preluat spre competență soluționare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu