accidentul de luni de la rășinari - în ce stare sunt victimele
FOTO: Facebook Info Trafic Sibiu

Luni seara un accident grav de circulație s-a petrecut chiar la intersecția drumul către Rășinari cu cel care duce la Cisnădioara. Patru persoane au fost rănite, printre care și doi minori. Cu toții au ajuns la spital, dar pentru doi dintre ei a fost necesară internarea.

Toți ocupanții mașinii vinovate sunt din București, turiști veniți la Sibiu. Luni seara se îndreptau către Rășinari, moment în care șoferul de 43 de ani nu a observat că mașina din fața lui a virat către Cisnădioara și a lovit-o în plin.

VEZI AICI DETALII DE LA LOCUL ACCIDENTULUI 

În urma impactului patru persoane din mașina de București au fost rănite. Un bărbat și o femeie, ambii de 44 de ani, au ajuns la urgența spitalului din Sibiu. Femeia a avut traumatism cranio cerebral și contuzie toracică și a fost lăsată să plece acasă. Bărbatul în schimb, cu multiple fracturi și o vertebră fisurată, a rămas internat pe secția de neurochirurgie.

În accident au fost răniți și doi minori, o fată și un băiat. ”Copiii proveniti din accidentul rutier au ajuns in serviciul CPU in jurul orei 18.30. Este vorba despre o fata in varsta de 16 ani cu fractura de glezna stanga si contuzie la nivelul membrelor superioare. Este internata in sectia chirurgie pediatrica, s-a practicat imobilizare gipsata si a ramas sub supraveghere. Celalat pacient este un baiat de 16 ani cu traumatism craniocetebral si fractura la nivelul coloanei vertebrale lombare si a fost transferat in sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean”, a explicat Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu