astrid fodor - ”la mulți ani sibienilor care își iubesc țara prin fapte, nu doar prin vorbe”

Primarul municipiului sibiu, Astrid Fodor, le urează ”La mulți ani” sibienilor și le readuce aminte despre însemnătatea zilei de 1 decembrie și la fel de important însemnătatea lunii decembrie și ce a adus ea pentru români în urmă cu 30 de ani.

“Ziua Națională are loc anul acesta sub semnul forței românilor uniți. Împreună, de-a lungul istoriei, ne-am recâștigat independența, mai apoi unitatea ca stat, iar în prezent am dovedit că, mai uniți ca niciodată, suntem gata să apărăm democrația câștigată atât de scump acum 30 de ani.

Anul acesta Revoluția română din 89 împlinește trei decenii în care România a plătit scump fiecare pas înainte și a fost aruncată înapoi de multe ori atât de politic, cât și de nepriceperea noastră în ale democrației.

Astăzi, generația care știe ce a însemnat Revoluția, dar cunoaște și sensul adevărat al democrației, a ținut România pe linia de plutire. Împreună, am menținut țara noastră pe drumul corect, european. Rezultatele alegerilor europarlamentare și prezidențiale au confirmat că românii au ajuns la maturitate ca popor democratic, că recunosc derapajele și că demosul poate regla politicul și își poate impune dorința în mod liber și corect, prin vot. Poporul a vorbit clar și răspicat, luându-și înapoi țara încă o dată.

“La mulți ani!” României democratice și europene! „La mulți ani!” sibienilor care își iubesc țara prin fapte, nu doar prin vorbe.” este mesajul primarului Sibiului, Astrid Fodor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu