revolta străinilor la fc hermannstadt - șapte jucători vor plecarea antrenorului neagoe

FC Hermannstadt se confruntă cu o situație dificilă chiar înaintea primului meci de acasă la Sibiu, în acest sezon. Mai mulți jucători vor debarcarea antrenorului Neagoe de la cârma echipei.

Eugen Neagoe are viață grea la FC Hermanstadt. Portughezii și brazilienii din lot s-au aliat și amenință că nu mai intră pe teren dacă nu pleacă antrenorul, anunță prosport.ro. Neagoe este acuzat că nu știe să pregătească echipa.
Eugen Neagoe are mai puțin de două luni de când a fost instalat la FC Hermanstadt. A spus încă de la primele meciuri că nu este mulțumit de lot. Acum a venit rândul jucătorilor să-și conteste antrenorul. Chiar foarte dur!
Șapte fotbaliști din echipă, portughezii și brazilienii, au amenințat că nu mai intră pe teren dacă nu pleacă Neagoe. Îi reproșează că joacă defensiv, cu cinci fundași. În plus, potrivit unor surse, unii dintre jucătorii susțin că antrenorul nu știe să se facă înțeles pentru că nu știe nicio limbă străină și că în aceste condiții echipa nu are nicio șansă să scape de retrogradare.
În acest conflict, Iuliu Mureșan, președintele Consiliului de Administrație, dar și directorul de scouting, Răzvan Zamfir, sunt de partea antrenorului. Sibienii joacă pe 1 decembrie, pe Municipal, cu CFR Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu