FOTO - Doi pietoni loviți în plin de un șofer beat pe Mihai Viteazu
FOTO - Info Trafic Sibiu

Un tânăr de 26 de ani din Sibiu a băut cel mai probabil toată noaptea, iar sâmbătă dimineața s-a urcat la volan. După cum era de așteptat a pierdut controlul volanului, dar din păcate a lovit în plin doi bărbați care se aflau pe trotuar.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața, în jurul orei 6, la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu cu strada Nicolae Iorga. Șoferul, in timp ce conduce spre Rahovei, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar, a intrat în coliziune cu un container de haine și a lovit doi bărbați care stăteau lângă container, cel mai probabil oameni ai străzii. Etilotestul a arătat că șoferul avea o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi pietoni au fost transportați la spital cu răni serioase și multiple fracturi.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. „cel mai probabil doi oameni ai străzii” este o remarca foarte proasta și discriminatorie! Nu știu unde ați făcut Jurnalism, însă ar trebui sa fiți mai atenți pentru ca datoria de jurnalist nu este sa induci oamenii în eroare și nici sa diacriminezi doi oameni care nu poluau rulând mașini, inconștienți, și în stare de ebrietate, nu. Ei mergeau pe drum și un inconștient i-a băgat în spital, iar voi nu aveți nici măcar o urma de respect! Ar trebui sa corectați și va cereți scuze! Asa este moral!

    1. Căutăm reporteri, deci daca vreți să vă implicați activ în modelarea articolelor pe Ora de Sibiu, va rugam sa ne contactați pe oradesibiu@gmail.com. suntem foarte deschiși criticilor constructive.