Weekend Național la Sibiu - Evenimente speciale de 1 decembrie și multe petreceri

Începe un weekend special. Se sărbătorește Ziua Națională a României, așa că duminică la Sibiu vor fi evenimente dedicate acestui eveniment. Dar, până atunci, petrecerile sunt în toi, și nu sunt deloc puține.

Finalul de săptămână aduce vineri, în Cotton Pub, cea mai tare petrecere- Top hits of all time– se vor auzi în cel mai tare pub din oraș. Un astfel de moment nu se ratează sub nicio formă, așa că e timpul să vă pregătiți pentru petrecere.

Weekend Național la Sibiu - Evenimente speciale de 1 decembrie și multe petreceri

Și cum o mega distracție nu are cum să încapă într-o singură seară, sâmbătă continuă. Va fi mega distracție la a doua cea mai tare petrecere.

Târgul de Crăciun este una dintre opțiunile de petrecere a timpului liber, până în data de 3 ianuarie. Mai este timp până atunci, dar lucrurile bune se savurează încet, așa că ar fi timpul să treceți prin piața Mare a Sibiului și să intrați în atmosfera sărbătorilor.

Weekend Național la Sibiu - Evenimente speciale de 1 decembrie și multe petreceri

#projectfood este un spectacol ce se va desfășura vineri, de la ora 18, la Teatrul Gong. Nu este recomandat însă celor cu vârsta mai mică de 10 ani. Durează 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei. Detalii AICI. 

Festivalul Național de Folclor ”Ioan Macrea” continuă la Sibiu cu o serie de spectacole. Ce e pregătit și întreg programul, AICI. 

Lecția” de Eugène Ionesco este spectacolul programat a se juca vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 20 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Copiii iubitori ai teatrului sunt așteptați sâmbătă, la Teatrul Gong. ”Muzicanții din Bremen„ se va juca pentru ei de la ora 11 și 18. Piesa se va relua însă și duminică, de la ora 11. Durează 50 de minute și este recomandată celor de peste 3 ani. Un bilet costă 9 lei.

Weekend Național la Sibiu - Evenimente speciale de 1 decembrie și multe petreceri

Burzuluiții” va pune în mișcare tramvaiul Sibiu- Rășinari, pentru că aceasta este scena pe care se joacă. Spectacolul va începe sâmbătă de la ora 13, în stația de la Zoo Sibiu.

Balul” va anima serile de sâmbătă și duminică la Teatrul Radu Stanca. Piesa va începe la ora 19 și va dura o oră și 40 de minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Duminică este o zi plină. Este 1 decembrie, Ziua Națională a României, așa că evenimentele se țin lanț. Va fi o paradă militară, expoziții de tehnică militară și depuneri de coroane. Programul acestora se găsește AICI. 

Weekend Național la Sibiu - Evenimente speciale de 1 decembrie și multe petreceri

Duminică, la Sala Transilvania, de la ora 13, va avea loc spectacolul ”Noi suntem români!”. Intrarea se face pe baza invitațiilor primite gratuit. AICI aflați cum se poate intra în posesia lor.

Ziua Națională este sărbătorită și în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului printr-o serie de ateliere interactive interesante. Detalii AICI.

Printre multele evenimente organziate în Sibiu, poate aveți chef să vedeți și un film. Din nou, aveți de unde alege, pentru că oferta de la CinemaGold, cinematograful din noul mall al Sibiului, are o ofertă largă: sâmbătă și duminică rulează: Norm de la Polul nord: o aventură uriesească, Îngerii lui charlie, A-nnebunit bunica!, Regatul de gheață II, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Într-o relație cu telefonul meu, Se-ncinge treaba!, Bătălia de la Midway, Maria, Regina Romțniei, Marea Provocare, Le Mans 66.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu