reacția tursib la acuzațiile de discriminare și nepotism - ”nu practicăm așa ceva”
FOTO: economica.net

Liderul de sindicat al SC Tursib, Alin Poabar, a semnalat, prin intermediul Ora de Sibiu, nereguli din cadrul societății. Toate acuzațiile de discriminare și nepotism au fost cuprinse într-o sesizare ce a ajuns la agenția Națională împotriva discriminării. SC Tursib însă, are o altă variantă a poveștii. 

Citește și punctul de vedere al Cosminei Sârbu, șef departament calitate Tursib

”Cu privire la articolele apărute în mass-media în care se prezintă acuzaţiile de discriminare aduse de un angajat al nostru, facem următoarele precizări:
Ca urmare a sesizărilor adresate de către ambele părţi implicate (dl. Alin Poabar, lider de sindicat, precum şi de către Dna Cosmina Sârbu şef department calitate) Consiliului de Administraţie şi Direcţiunii societăţii, Tursib SA a instituit o comisie de analiză a presupuselor acte de discriminare precum şi a neregulilor semnalate. Ȋn urma cercetărilor, această comisie va întocmi un raport, pe baza căruia, în măsura în care se vor dovedi necesare, se vor lua măsurile care se impun.
Referitor la acuzaţiile de ,,nepotisme”, S.C. Tursib S.A. nu practică şi este total împotriva acestor fapte, angajările sau promovările în cadrul societăţii făcându-se într-un mod transparent și legal. Modificările organigramei societăţii se realizează la propunerea conducerii executive şi cu aprobarea Consiliului de Administraţie, pentru a se respecta criteriile de performanţă impuse societăţii.
Mai mult decât atât, Dl. Director tehnic este angajat al societăţii noastre începând cu anul 1993, ocupând această funcţie prin mandat începând din anul 2018. Dna. Manager Calitate este angajată a societăţii noastre din 1989, ocupând această funcţie din 2011. Menţionăm faptul că între cei doi nu există nici un fel de relaţie de subordonare şi nici unul dintre ei nu au avut până în prezent nici o reclamaţie referitoare la activitatea lor profesională”, au transmis reprezentanții Tursib.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. În scurt timp cei din conducerea Tursib își vor pune toate neamurile sa arunce cu noroi în lider fiindcă a avut curajul sa demaște nereguli pe bani publici….
    Dar speram ca cei abitati sa îi dovedească… Succes băieții sunteți un sindicat puternic…