fetele violate la sibiu - cele două sunt prostituate, iar violatorul e recidivist
FOTO arhivă

Cele două tinere violate și tâlhărite de un bărbat din Cristian într-un apartament din Sibiu sunt prostituate. Individul le-a găsit pe un site de profil și le-a contactat. 

Violate, bătute și cu banii luați
Două tinere, în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, au fost amenințate, bătute, violate și tâlhărite de un bărbat care le-a căutat pentru a întreține relații sexuale cu ele. Femeile sunt prostituate și aveau anunțuri pe un site de profil, unde își vindeau serviciile.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul le-a contactat pe cele două și s-au întâlnit cu toții într-un apartament din Sibiu. Toate bune și frumoase până când individul a început să le amenințe cu un cuțit, după care le-a bătut și violat. După toate aceste scene, violatorul le-a furat și banii, mai exact suma de 2.900 de lei, apoi s-a făcut nevăzut.

Nu mult timp a trecut, că bărbatul și-a continuat drumul către o altă prostituată. De această dată, omul a ajuns în apartamentul unei tinere, situat pe raza localității Șelimbăr. A scos cuțitul din buzunar, a amenințat-o și a pălmuit-o. Norocul fetei a fost că „peștele” ei a auzit zgomote și a intervenit. La scurt timp a fost chemată și poliția.

Niciuna dintre cele trei fete nu este sibiancă. Una dintre ele este din Argeș, iar celelalte două sunt din București.

Violatorul este recidivist
Violatorul are 28 de ani și este din Cristian. El este cunoscut ca fiind extrem de agresiv, motiv pentru care are și antecedente penale. În urmă cu doar câteva zile, autoritățile din Alba au dispus pe numele lui măsura controlului judiciar, fiind cercetat pentru tâlhărie.

În acest moment, individul este arestat. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu