black friday continuă la optyu sibiu - plouă cu reduceri și premii la roata norocului

Black Friday nu mai este doar o zi în care reducerile sau premiile speciale sunt dăruite clienților. Sărbătoarea prețurilor se întinde pe un weekend întreg, sau, așa cum fac cei de la OptyU, chiar pe două. Așa că acest final de săptămână încă mai puteți beneficia de ofertele magazinului de optică de pe galeriile Carrefour. Tot ce trebuie să faceți este să învârtiți de roata OptyU.

Weekend-ul care se începe în noiembrie și se termină în decembrie este cu atât mai special pentru cei care au nevoie de ochelari sau accesorii. Și asta pentru că au încă o dată șansa de a beneficia de reduceri, vouchere sau cadouri. Și totul se întâmplă la OptyU, pe galeriile Carrefour.

Aici este amplasată roata OptyU, care o dată învârtită aduce numai premii. Trebuie doar să mergeți până acolo vineri între orele 16- 20 și sâmbătă și duminică între 12 și 19, să învârtiți roata, iar destinul vă va da ce aveți nevoie:

black friday continuă la optyu sibiu - plouă cu reduceri și premii la roata noroculuiLista cu toate premiile de pe roata Black Friday
-70 la brandurile selectate
-25 la lentilele heliomate
-50 la brandul Police
-50 la Calvin Klein
-40 % la orice rama ( de doua ori)
-40 %la ochelarii de soare x2
-50% la lentilele polarizante xperio
-15% la lentilele de vedere
-25% la lentilele de condus
-Voucher Black Friday -every day
-25% la lentilele de Pc
-50% la al doilea produse Dolce Gabbana
-Card De reduceri Gold
-Card de reduceri Silver
-Card de reduceri Black
1+1 la Ray Ban de soare

Consultația gratuită rămâne însă mereu în oferta celor de la OptyU. Ei vin însă cu încă o surpriză pentru sibienii care au grijă de ochii lor și doresc calitate. Începutul lunii decembrie va aduce un nou magazin OptyU în Promenada Sibiu. Stați cu ochii pe ei, pentru că și aici ofertele se vor ține lanț.

Ultima oră

Comentariul meu