video: cea mai bună vânzătoare din shopping city sibiu îi ține piept unei vlogerițe pusă pe glume proaste

Andreea Teodorescu, un vlogger din Sibiu, a publicat un videoclip on-line în care face o „glumă” unei prietene dar și vânzătoarei magazinului UpSports din Shopping City Sibiu. Reduceri nesimțite după cum le-a numit chiar ea, fetele au încercat să păcălească cea mai bună vânzătoare din Shopping City Sibiu lipind prețuri mult mai mici pe produse.

https://youtube.com/watch?v=CjbQDN_Kows

Deși tânăra avea un plan foarte bine pus la punct și ajutorul a două prietene, nu au reușit să o păcălească pe Ioana. Vânzătoarea UpSports este unul dintre cei mai vechi angajați ai magazinului, ea a realizat repede că prețurile nu sunt plauzibile și a rezolvat problema cu tact, iar farsa vlogger-ului nu a dat roade.

Andreea Teodorescu are 19 ani, a studiat la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu și acum este studentă în anul I la Facultatea de Teatru și Film din cadrul UBB, Cluj-Napoca. Ea a făcut farsa motivând că „magazinul nu a pregătit reduceri de Black Friday așa că noi o să facem asta!”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Articolul 244, Cod Penal: (1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust și dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
    Numa’ zic, copila vloggerita 🙂