update mall-ul promenada sibiu, amendat cu încă 55.000 de lei în urma incidentului de miercuri
foto: arhivă

Noul mall al Sibiului, Promenada, a fost amendat din nou de ISU, în urma incidentului petrecut miercuri seara. De această dată, reprezentanții centrului comercial au fost sancționați, în total, cu 55.000 de lei.

UPDATE ISU Sibiu a amendat miercuri seara mall-ul din oraș cu 50.000 de lei pentru faptul că funcționează fără autorizație de securitate la incendiu. Mall-ul a mai primit o amendă de 5.000 de lei din partea ISU strict pentru evenimentul de miercuri seara, mai exact pentru neasigurarea identificării, monitorizării și evaluării factorilor de risc.

Știre inițială În cadrul unei conferințe de presă organizată în urma evenimentelor ce s-au petrecut miercuri seara, la Promenada Sibiu, Laurențiu Cosmin Balcu, inspectorul șef al ISU Sibiu, Lucian Trefaș, prim-adjunctul inspectorului șef și Răzvan Blada, ofițer specialist CBRN, au venit cu lămuriri asupra incidentului. Seara trecută, toți clienții Promenada Sibiu au fost evacuați din cauza unor scăpări de gaze.

update mall-ul promenada sibiu, amendat cu încă 55.000 de lei în urma incidentului de miercuri

Reprezentanții ISU Sibiu au anunțat, totodată, că au aplicat o amendă totală de 55.000 de lei. update mall-ul promenada sibiu, amendat cu încă 55.000 de lei în urma incidentului de miercuri

În urmă cu două săptămâni, reprezentanții mall-ului Promenada Sibiu au mai fost sancționați cu 50.000 de lei, deoarece centrul comercial a fost deschis fără a avea autorizația de securitate la incendiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cred ca cei de la ISU sunt depasiti din punct de vedere tehnic sau le este frica sa-si asume responsabilitatea emiterii reglementarilor legale. Trebuie mentionat ca autorizatiile de construire si autorizatiile de mediu sunt emise numai dupa ce ISU isi spune punctul de vedere.