usr desemnează candidatul pentru primăria cisnădie într-o dezbatere publică

În cadrul competiției interne pentru desemnarea candidatului USR Cisnădie la primărie s-au înscris doi dintre cei mai activi membri ai filialei, Rodica Velțan, președinta filialei, și Liviu Coman, membru fondator al USR Sibiu. În USR competiția este o normalitate, înseamnă progres și din competiție se nasc idei noi.

Ambii au propriul program de candidatură, care e pus în dezbatere și care poate fi îmbunătățit și armonizat cu ceea ce au nevoie și își doresc cisnădienii. La fel ca în toate filialele locale ale USR, mecanismul de alegere al candidatului este unul transparent, cu un regulament prestabilit, iar acest regulament cuprinde inclusiv o dezbatere externă, astfel încât cetățenii să aibă posibilitatea să cunoască planurile viitorilor candidați, să participe efectiv la construcția programului de guvernare locală, contribuind astfel la un nou mod de a face politică.

Membrii USR Cisnădie au de ales între un economist și un medic psihiatru

usr desemnează candidatul pentru primăria cisnădie într-o dezbatere publică

Rodica Velțan are 40 de ani și e absolventă a Universității “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Finanțe – Asigurări. A fost broker al Bursei Monetar Financiare și de Mărfuri Sibiu, a coordonat Departamentul de Secretariat General și Acționariat al Băncii Carpatica, a condus activitatea financiară în firme de producție, servicii și transport. Este economist la Retrasib SA, parte a grupului german SGB Smit.

Liviu Coman are 36 de ani, este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Generală. S-a specializat în psihiatrie pediatrică și psihoterapie tot în Cluj, dar a făcut stagii de pregătire și în două centre cu acest profil din Franța.

Alegerile interne vor avea loc în luna decembrie 2019 și candidatul ales prin votul intern, al membrilor USR Cisnădie, va intra în competiție cu propunerea aliaților din PLUS Cisnădie, iar, în final, va fi stabilit candidatul unic la alegerile locale.
Vă invităm la dezbaterea publică între candidații USR Cisnădie, care va avea loc vineri, 29 noiembrie, la Domeniul La Boier din Cisnădie, de la ora 18:00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu