un student din sibiu suferă de leucemie - haideți să donăm sânge să se facă bine
FOTO: ulbsibiu.ro

Sebastian are 21 de ani și este student în anul III la Sibiu. În urmă cu câteva săptămâni, viața lui s-a schimbat complet – a aflat că are leucemie. Haideți să îl ajutăm fie cu bani, fie donând sânge, pentru a-și recăpăta sănătatea.

Sebastian Dragomir are 21 ani, este student în anul III la specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie a ULBS și, acum câteva săptămâni, a fost disgnosticat cu leucemie acută limfoblastică. În acest moment, tânărul este internat la Spitalul Clinic Judetean Sibiu și are nevoie de transfuzie de sânge. Toți oamenii cu suflet mare care doresc și pot să doneze sunt așteptați la Centrul de donare sânge din Sibiu. Sebastian are grupa sangvină A II, însă grupa sangvină a donatorului nu este importantă.

Cum se procedează
La Centrul de donare sânge trebuie să spuneți numele bolnavului: Sebastian Dragomir. Aceste informații sunt necesare pentru medicul Dr. Ofelia Flucuş. Voi doar trebuie să specificați faptul că donați pentru Sebastian Dragomir. Program: 8,00 – 13,00. Telefon Centru de donare: 0369437127.

IMPORTANT

  • Nu contează ce grupă de sânge are donatorul.
  • Înainte de a pleca de acasă puteți mânca un sandwich.
  • Trebuie să aveți la voi o adeverință de la medicul de familie în care să fie specificat faptul că puteți fi donatori sau, pentru studenții din alte localități – adeverință de la cabinetul Universității ULBS.
  • Persoanele cu piercing efectuat în ultimele 6 luni, cu operații efectuate în ultimul an sau cei care au fost la stomatolog în ultimele 3 luni nu pot dona sânge.

Donații în bani
Cei care se află în imposibilitatea de a dona sânge, dar doresc să îl ajute pe Sebastian, pot face donații în bani, în următoarele conturi:

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului în EUR, deschis în data de 18.11.2019 este RO17INGB0000999909763461

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului in RON, deschis in data de 18.11.2019 este RO77INGB0000999909763448

Sursa: ulbsibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu