foto scandal cu topoare și cuțite la sibiu – doi bărbați cercetați pentru tentativă de omor

Doi bărbați din Sibiu aproape că au fost omorâți de alți doi indivizi din Roșia în weekend-ul trecut. Vorbim despre un scandal monstru, cu topoare și cuțite într-un apartament din oraș.

Patru bărbați, doi din Sibiu, iar alți doi din Roșia, s-au întâlnit în apartamentul uneia dintre victime, situat pe strada George Topârceanu din oraș. Inițial, întâlnirea a fost una cât se poate de prietenească, însă, la un moment dat, lucrurile au degenerat și a izbucnit un conflict.

„La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 22,00, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în locuința unui bărbat domiciliat în municipiul Sibiu, pe strada George Topârceanu, a avut loc o altercație în urma căreia două persoane au fost rănite”, spune, pentru Ora de Sibiu, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un bărbat înjughiat, iar altul lovit cu toporul
Polițiștii sibieni spun că scandalul a izbucnit în jurul orei 21.00, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Unul dintre bărbații din Sibiu, care era și gazda, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat de unul dintre agresori, din Roșia, în vârstă de 21 de ani. Nici celălalt bărbat, prieten al gazdei, nu a fost „iertat”, el fiind lovit în spate cu un topor de către alt individ, de 35 de ani.

„Polițiștii care au intervenit la locul incidentului au constatat că, în jurul orei 21,00, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între patru bărbați aflați în locuința menționată a izbucnit un conflict spontan în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat, iar altul a fost lovit în spate cu un topor, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, mai spune Welter. foto scandal cu topoare și cuțite la sibiu – doi bărbați cercetați pentru tentativă de omor

Din investigațiile preliminare efectuate, s-au conturat circumstanțele săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu