update explicații de la oficialii mall-ului promenada - de ce au fost evacuați oamenii miercuri seară

S-a dat alarma miercuri seară la Sibiu. Toți oameni aflați la cumpărături în mall-ul Promenada au fost evacuați de urgență din cauza unor scăpări de gaze.

CITEȘTE AICI CE SPUN AUTORITĂȚILE DIN SIBIU DESPRE INCIDENT

UPDATE
Pe pagina de Facebook Promenada Sibiu a fost postat, ulterior, un mesaj în care reprezentanții vin cu lămuriri cu privire la evenimentele din această seară. „Stimați clienți, vă cerem scuze pentru disconfortul creat în această seară. Din cauza unei defecțiuni minore a unei valve de CO2, am fost nevoiți să evacuăm centrul comercial pentru siguranța vizitatorilor şi colaboratorilor noştri. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este postarea de pe Facebook a celor de la Promenada Sibiu.

Știrea inițială
Directorul mall-ului vine cu explicații și spune că nu a fost nimic grav, însă oamenii au fost evacuați pentru a nu intra în panică. „A fost vorba despre o supapă de CO2 care s-a fisurat. (…) E un gaz inert care se folosește la o instalație de presiune, gazul doar miroase, nu produce nicio vătămare omului. Am evacuat oamenii, cu cinci minute înainte de închiderea de la ora 22, să nu intre în panică”, spune Udma Dorin Stefan, directorul Promenada Sibiu.

VEZI VIDEO AICI DE LA PROMENADA SIBIU

 

Ultima oră

Comentariul meu