decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

Să amenajezi o locuință și să o transformi în locul numit „acasă” înseamnă a pune pasiune în designul ales, toți căutam unicitate în amenajarea casei deci trebuie să găsim cea mai bună soluție pentru amenajarea locuinței. În cazul în care vă întrebaţi cum puteţi obţine decorațiuni de interior inedite și foarte stilate, răspunsul este – Decor Art Sibiu.

Fie că ai o cameră de zi mică sau mare, fie că locuiești la casă sau la apartament, în colecția celor de la Decor Art Sibiu vei găsi cu siguranță idei care să fie pe gustul tău.

decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

În funcție de cerințele proiectului pentru care optezi, echipa de specialiști oferă consilierea necesară în alegerea soluției care avantajează cel mai bine amenajarea sau reamenajarea locuinței tale.

Grație popularității pe care au recăpătat-o în ultimii ani finisajele decorative de interior, tot mai multe persoane își doresc să le folosească în amenajarea căminului, cel putin pentru accentuarea unui perete din casă. O altă idee modernă care te salvează este tavanul extensibil. Acestea reprezintă o modalitate simplă și plăcută de a amenaja o încăpere sau un complex.Produsele sunt fabricate în Franța, de o calitate superioara, fiind în gradul de a satisface nevoile clienților interesați de aceste produse.

decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

Materialul din care sunt confecționate aceste tavane extensibile este stabil la schimbările de temperatura și astfel permite montarea lor în orice tip de încăpere indiferent de destinația pe care o are.Texturile tavanelor extensibile pot fi: lucioase,mate,satinate,translucide sau imprimate.

Firma Decor Art Sibiu vă oferă o garanție de 10 ani din momentul instalării tavanului extensibil în încăperea dumneavoastră.

decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

Sau poate te convinge o pardoseala epoxidică? Pardoseala epoxidică este un produs profesional care îți poate transforma radical locuința într-un mod plăcut. Noul tip de pardoseală reprezintă un produs inedit realizat pe bază de rășini epoxidice, adică acele materiale polimerice în stare lichidă, care se transformă în materiale solide, în urma unei reacții chimice de polimerizare. Poate fi utilizată în amenajarea pardoselelor din căminul tău dar și în locuri aglomerate ca spitale, bănci, clădiri industriale, diferite spații comerciale. Asta pentru că pardoselile epoxidice sunt foarte rezistente și nu se zgârie ușor.

Spre deosebire de gresie, marmură sau alte tipuri de materiale, pardoseala epoxidică este termoizolantă și hidroizolantă, rășinile epoxidice asigurând și obținerea de suprafețe continue, neîntrerupte; deci este un tip de pardoseală caldă. În plus, pardoseala epoxidică poate fi aplicată chiar în cazul în care se va opta pentru încălzirea prin pardoseală.

decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

Un avantaj este durata de viață mare Aceste pardoseli epoxidice sunt igienice deoarece nu acumulează reziduri fiind și extrem de ușor de curățat, poate fi aplicată chiar și peste gresie sau mozaic.
Un alt avantaj îl reprezintă versatilitatea acestor soluții, gama de modele și culori fiind nelimitata.

„Avem soluții complete care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, dar și de durabilitate, perfecte pentru zonele rezidențiale, comerciale sau industriale!”

Tavane extensibile, Finisaje decorative Sanmarco, pardoseli epoxidice, covor din piatră și profile decorative interior/exterior pe toate le oferă cei de la Decor Art Sibiu.

decor art – tavane de efect și design interior cu personalitate

Amenajarea unei locuințe poate fi asemenea parcurgerii unui labirint printre sutele de site-uri sau zecilor de idei, dar nu uita că în Sibiu îi găsești pe cei de la Decor Art, pe strada Mihai Viteazu, 38 A (Șelimbăr). Contactează-i și spune-le despre proiectul tău!

Dacă v-am stârnit deja interesul pentru astfel de tipuri de amenajări interioare, nu ne rămâne decât să vă urăm spor la treabă!

Ultima oră

Comentariul meu