scandal monstru la urgențe în sibiu – medicii și un gardian agresați de un individ beat
FOTO arhivă

Un scandal monstru a avut loc în dimineața zilei de duminică la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu. Un individ beat a înjurat personalul medical și l-a atacat pe gardianul de serviciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, incidentul a avut loc pe 24 noiembrie. Bărbatul care a început scandalul are 38 de ani.

„La data de 24 noiembrie, la ora 05,24, prin apel 112, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat face scandal în incinta UPU Sibiu. Polițiștii care au intervenit au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că un bărbat sibian în vârstă de 38 de ani, posibil aflat sub influența alcoolului, adresa injurii personalului medical, având un comportament agresiv verbal”, spune Welter.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, pe lângă faptul că bărbatul i-a înjurat pe medicii aflați de gardă, individul s-a luat la bătaie și cu gardianul de serviciu.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru că a provocat scandal într-o instituție publică.

Ultima oră

Comentariul meu