foto hoțul care a spart aparate de cafea în șelimbăr a furat și din sibiu
FOTO arhivă

Hoțul din Sălaj care a dat două spargeri pe raza comunei Șelimbăr a fost prins și reținut pentru 24 de ore zilele trecute. Între timp, el a fost prezentat și Parchetului, unde s-a decis că tânărul va fi cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile. 

În urma cercetărilor însă, polițiștii sibieni au stabilit că hoțul, pe lângă furturile săvârșite în Șelimbăr, a dat o spargere și în Sibiu. S-a folosit de aceleași metode – a mers la un aparat de cafea de pe Mihai Viteazu pe care l-a golit de bani.

VEZI AICI VIDEO CU HOȚUL CÂND ACȚIONEAZĂ

„Totodată, în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Urbană, s-a stabilit că, în noaptea de 13 / 14 noiembrie a.c., sălăjeanul ar fi sustras suma de 205 lei dintr-un alt automat de cafea, amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Așadar, duminică, după ce a aflat că se află sub control judiciar, tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat din nou procurorului de caz în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu