bețivii se numără la sibiu – încă doi șoferi turmentați prinși la volan în județ
FOTO: arhivă

Doi șoferi băuți s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic de polițiștii sibieni. Este vorba despre un bărbat din Alba, prins la Copșa Mică și de un bărbat din Bârghiș.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 01,30, pe DN 14 B, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus dinspre Copșa Mică spre județul Alba de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Alba”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testat alcoolscopic, șoferul a prezentat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 04,00, pe DJ 141, în localitatea Bârghiș, polițiștii au depistat încă un șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei depistați cu alcool în aerul expirat au fost insoțiți la unități medicale, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Pe numele fiecărui conducător auto s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu