video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot

Promanda Sibiu, deschis de o săptămână, este încă o atracție pentru sibieni. Cu miile au mers și duminică lângă Podul Gării pentru a vedea exact ce presupune noua construcție. Dovadă stă și traficul din zonă care este foarte aglomerat, câteva sute de metri se parcurg în peste 15 minute.

Traficul din zona noului mall se ”gâtuie” la sensul giratoriu de pe Bulevardul Coposu. Aici se întâlnesc mașinile care vin de pe Coposu, Bâlea și Constituției, toate cu aceeași direcție- Promenada Sibiu.

video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot

Așa se face că în sensul giratoriu nu mai primează regulile de circulație, ci trecerea se face la mica înțelegere, în funcție de cum se găsește câte o portiță de scăpare din aglomerație.

YouTube video

Câteva sute de metri se parcurg în zeci de minute, iar la intrarea pe strada care duce către mall durează chiar și o jumătate de oră ca mașinile să înainteze.

video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot

Dacă însă vreți să lăsați mașina în parcarea mall-ului ar fi bine să vă reorientați, pentru că toate locurile sunt ocupate.

video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot

Este de așteptat astfel ca și magazinele să fie pline de sibieni. Mulți au venit doar să vadă ”minunea”, dar sunt și clienți care ies din mall cu câte o plasă- două cu cumpărături.

video foto aglomerație la noul mall. sibienii preferă shopping-ul în loc să meargă la vot

Magazinele din Promenada Mall se vor închide la ora 22. CinemaGold însă este deschis până târziu în noapte.

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu