foto s-a deschis patinoarul din piața mare - care sunt prețurile la închiriere

S-a deschis patinoarul din Piața Mare din Sibiu. De astăzi sunteți cu toții așteptați să vă distrați pe gheață, în inima Târgului de Crăciun.

Patinoarul s-a deschis vineri, în jurul orei 17. Sibienii au așteptat cu sufletul la gură să încalțe patinele, motiv pentru care zeci dintre ei au încercat deja gheața. foto s-a deschis patinoarul din piața mare - care sunt prețurile la închiriere

„Patinoarul are aceeași mărime ca în 2018, și anume 30 metri lungime și 20 metri lățime. Am făcut multe îmbunătățiri pentru confortul sibienilor și turiștilor care ne vizitează”, a spus Liviu Țurel, administratorul patinoarului.

În acest sezon, cei care dorect să intre pe patinoar trebuie să achite suma de 15 lei, iar cei care vor să închirieze o pereche de patine vor plăti 10 lei. Cei mici, care sunt începători, se pot folosi de ajutătoare (balene și pinguini), a căror închiriere costă 10 lei. Prețurile sunt valabile pentru o oră și jumătate pe gheață. Administratorul patinoarului spune că, pentru copiii cu dizabilități, intrarea și închirierea patinelor este gratuită. foto s-a deschis patinoarul din piața mare - care sunt prețurile la închiriere

La patinoar există 350 de perechi de patine de închiriat, iar 150 dintre ele sunt noi, cumpărate recent. „Am făcut multe îmbunătățiri. Am schimbat patinele, am cumpărat 150 noi, și mai avem 200 de anul trecut. În plus, am introdus 5.000 de perechi de șosete de unică folosință. Mulți ne-au întrebat anul trecut dacă avem, așa că am zis ca anul acesta să le aducem”, mai spune administratorul patinoarului.

Ultima oră

Comentariul meu