accidentul grav de joi seara de pe alba iulia – starea de sănătate a răniților

Accidentul de joi seara de pe Șoseaua Alba Iulia s-a soldat cu doi răniți. Este vorba despre șoferul care conducea regulamentar și pasagerul său, ambii din Săliște.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un șofer în vârstă de 30 de ani a făcut stânga de pe șoseaua Alba Iulia spre strada Vasile Cârlova, moment în care a fost izbit în plin de un șofer de 21 de ani care conducea regulamentar dinspre Aeroport. Detalii și imagini AICI.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre bărbații nevinovați – șoferul de 21 de ani și pasagerul de 19 ani. Aceștia au fost transportați la spital.

Șoferul care conducea regulamentar a suferit un traumatism cranio-facial, cu plagă la arcadă și escoriații faciale, iar pasagerul a avut o contuzie la mandibulă. Din fericire, aceștia nu au fost răniți grav, motiv pentru care au fost lăsați să plece acasă cu recomandări medicale.

În ceea ce îl privește pe șoferul vinovat, și acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice. Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, acesta a fost testat alcoolscopic, având alcoolemie zero. De asemenea, nici celălalt șofer nu era băut.

Ultima oră

Comentariul meu