poienarii nu se lasă mai prejos – căminul cultural din poiana sibiului modernizat complet

Poienarii și jinarii sunt în competiție de…dintotdeauna. Așa că, după ce cei din Jina au anunțat că își renovează căminul cultural și îl măresc, poienarii nu aveau cum să se lase mai prejos. S-au pus și ei pe treabă, așa că acum Primăria din Poiana Sibiului a scos la licitație caietul de sarcini pentru renovarea centrului din comună.

Căminul cultural ce se dorește a fi modernizat și dotat se află în Poiana Sibiului, fiind un obiectiv de interes local important, acesta fiind locul în care se fac întrunirile civice și sociale, se arată în caietul de sarcini.

Totalul investiției se ridică la 1.721.741,18 lei fara TVA,l o mare parte din bani provenind din fonduri europene nerambursabile.

poienarii nu se lasă mai prejos – căminul cultural din poiana sibiului modernizat complet

Căminul cultural va arăta cu totul altfel, pentru că ce în ultimii 61 de ani s-a zugrăvit o dată. Totul va fi dat jos, inclusiv tencuiala, instalațiile electrice vor fi înlocuite. Grupurile sanitare vor avea mobilier nou, la fel și gresia și faianța. Podelele vor fi de asemena înlocuite, acoperișul, ușile….absolut totul va fi nou.

Conform contractului, lucrările trebuie finalizate la 12 luni de la emiterea ordinului de începere a acestora.

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu