mega petreceri la cotton - concerte cu b.u.g. mafia și dj project

B.U.G. Mafia și DJ Project concertează la Sibiu. Și unde ar putea să își dea întâlnire cu sibienii dacă nu în Cotton Pub? În următoarele weekend-uri ne distrăm pe cinste și dansăm pe cele mai tari hit-uri.

Urmează petreceri de top la Cotton Pub din Sibiu. Băieții de la B.U.G. Mafia vin să concerteze în oraș, iar sibienii au ocazia să asculte LIVE ultima piesă a celor de la DJ Project, „Retrograd”. Distracția va fi la cote înalte!

Se dă startul petrecerilor încă din această seară la Cotton: în fiecare joi petrecem la „Noaptea de Distracție a Studenților”. Ești invitat la un super party care va dura până-n zori și vei avea parte de muzică bună, prețuri promoționale la băuturi, SHOT-uri GRATUITE pentru fete. Distracție garantată cu AQILA ATTAK (Ibiza Experience), DISCO BISCUIT și MC ROSSO.

Distracția continuă vineri seara, de la ora 22.00, atunci când în Cotton concertează DJ Project. „DJ Project a lansat o nouă piesă intitulată Retrograd, care inaugurează o nouă solistă a proiectului muzical: Andia. Artista are un timbru vocal proaspăt, care aminteşte de o combinaţie între Irina Rimes şi Halsey. Vineri, începând cu ora 22.00, DJ Project va susține un concert LIVE, în clubul vostru preferat, Cotton Pub”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook. Aici găsiți mai multe detalii despre rezervări. 

Sâmbătă ne vedem din nou în Cotton. ARIAS aduce vibe-ul festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA și este gata să transforme seara într-o petrecere explozivă. Unde mai pui că alături îl vom avea și pe Cipi Hampu? Va fi o noapte lungă cu distracție pe măsura așteptărilor! Găsești evenimentul pe Facebook, AICI.

Unul dintre cele mai așteptate concerte din această perioadă este cel al băieților de la B.U.G. Mafia. La început de iarnă, ne întâlnim cu ei tot în Cotton Pub când vom crea o noapte istorică. Pentru mai multe informații și rezervări sunați la numărul de telefon: 0752268866 sau accesați site-ul https://cottonpub.ro.  6 decembrie. Salvați data în calendar, căci va fi o noapte de neuitat!

Ultima oră

Comentariul meu