foto accident grav pe șoseaua alba iulia din sibiu - persoane încarcerate

Un accident grav a avut loc joi seara pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. La fața locului se află echipaje ISU Sibiu și poliția. 

UPDATE 2
Conducatorul auto care circula pe Şoseaua Alba Iulia virând stânga fără să acorde prioritate are 30 de ani şi este sibian. Celălalt autoturism era condus dinspre aeroport de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din Sălişte. Pasagerul din autoturismul condus regulamentar este un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani şi a fost transportat la spital.

UPDATE
Accidentul a avut loc la intersecția dintre Șoseaua Alba Iulia și strada Vasile Cârlova pe fondul neacordării de prioritate. Trei persoane au fost implicate.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd și un echipaj de descarcerare, în municipiul Sibiu, Șoseaua Alba Iulia la un accident rutier între două autoturisme, trei persoane implicate. S-a intervenit pentru deblocarea uneia dintre persoanele implicate, un bărbat de circa 30 ani, care a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism cranio-celebral. Celelalte doua persoane implicate au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Știrea inițială

foto accident grav pe șoseaua alba iulia din sibiu - persoane încarcerate

foto accident grav pe șoseaua alba iulia din sibiu - persoane încarcerate
FOTO: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

La fața locului se află și echipaje de la descarcerare, întrucât cel puțin o persoană este blocată între fiarele mașinii.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu