video aparat de cafea spart de două ori în șapte zile

Hoții au făcut o nouă „pasiune” pentru aparatele de cafea. În ultima săptămână, în județul Sibiu, au fost semnalate trei cazuri în care automatele au fost golite de bani.

Joi, 14 noiembrie, la Șeica Mare, doi copii au spart un astfel de aparat și au furat din el suma de 970 de lei. Aceștia au fost prinși la scurt de timp de polițiști, iar astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. Detalii despre furt aici.

De asemenea, și la Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca, un aparat de cafea amplasat lângă un magazin alimentar a fost spart de două ori într-o singură săptămână. Primul furt a avut loc în data de 11 noiembrie, în jurul orei 01:30, când hoțul a furat aproximativ 500 de lei din automat.

YouTube video

Văzând că merge treaba și că nu a fost prins de nimeni, individul s-a reîntors la o săptămână distanță, în același loc, la același automat de cafea, și a furat suma de 506 lei. În prezent, polițiștii încearcă să-i dea de urmă hoțului.

„Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Fapta a fost sesizată în data de 18.11, în jurul orei 9.30, când un bărbat a semnalat faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, în jurul orei 03.00, persoane necunoscute au forțat un aparat de cafea amplasat în fața unei societăți comerciale de pe strada Doamna Stanca din localitatea Șelimbăr, aparat din care au sustras cele două cafete de colectare a sumelor de bani proveniți din încasări. Este vorba despre suma de 506 lei”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

YouTube video

La nivelul secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și aplicării măsurilor legale în consecință.

Ultima oră

Comentariul meu