Măcel într-un club din Cehia – Un tânăr din Sibiu s-a bătut cu ranga să își facă dreptate

Daniel Alexandrescu este un tânăr de 24 de ani din Sibiu. De patru ani este plecat în Cehia, dar acum soarta lui  atârnă de decizia unor judecători de acolo. tânărul este acuzat de tentativă de omor, dar spune că nu a făcut decât să se apere pe el și pe prietenul lui. În plus, acuză autoritățile de acolo că nu le-au acordat sprijin medical pentru că sunt români.

Bătaie cu ranga

Daniel spune că totul a pornit acum un an și jumătate. Într-o seară se afla într-un club din localitatea Islava, de lângă Praga. A ieșit la o țigară în fața clubului, moment în care a fost atacat de un alt tânăr. ”A venit la mine și a aruncat o țigară pe mine, după care m-a luat la pumni. Atunci prietenul meu a intervenit și l-a lovit pe cehul respectiv. S-au luat la bătaie, iar apoi au mai venit câțiva prieteni de ai lor. Atunci am fugit la mașină de unde am luat o rangă. Când am văzut câți sunt și cum ne atacă, am început și am dat în stânga și dreapta, nu a mai contat pe cine lovesc”, povestește sibianul.

În toată învălmășeala mai mulți cehi s-au ales cu lovituri puternice. ”A ieșit și patronul clubului, s-a ales cu nasul spart”, spune Daniel.

Judecat pentru tentativă de omor

De la bătaie și până acum anchetatorii cehi au investigat bătaia, iar Daniel a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Riscă până la 10 ani de închisoare, dar el spune că nu a fost judecat corect. ”Pe mine mă judecă pentru tentativă de omor, dar nu este corect așa. eu și prietenul meu până la urmă ne-am apărat. nu noi am început bătaia. Eu am fost atacat, prietenul meu a sărit să mă ajute, iar când au venit mai mulți m-am apărat cu ranga, dar m-am apărat, nu eu am început. Sentința se dă în 27 noiembrie. Există și imagini de pe camerele de supraveghere, sper să se țină cont că nu eu am început”, spune Daniel.

Încă o condamnare

Dar, Daniel ar putea ajunge la închisoare, pentru că a beneficiat deja de o condamnare cu suspendare, tot în urma unei bătăi. ”Înainte cu o săptămână de bătaia asta, am mai avut un incident. tot așa, cineva l-a trimis pe un ceh să se ia de mine, prietenii mei au intervenit, și așa s-a ajuns la bătaie. Atunci patru prieteni au fost expulzați, iar eu am primit condamnare cu suspendare. De asta, acum, chiar dacă nu sunt vinovat, mă tem că o să îmi dea cu executare”, spune Daniel.

Luat la ochi

Daniel spune că în cazul bătăii cu ranga atât el, cât și prietenul lui nu au fost tratați corespunzător de autorități. ”La prietenul meu i-au spart capul. Ambulanța nu l-a ajutat cum trebuia…poliția l-a ținut acolo jos până i-a dat sângele pe gură. De ce? Pentru că suntem români”, crede Daniel

Sibianul spune că i se întâmplă toate acestea pentru că o duce bine cu banii și a fost luat „ la ochi”. ”Eu am reușit să îmi deschid o firmă de dezmembrări mașini și o duc binișor. Am început să ies, să arunc cu banii în stânga și în dreapta, am început să ies în cluburi. Și așa m-au luat la ochi, nu le convine ceva”, spune Daniel.

Sentința în cazul lui Daniel se va pronunța în data de 27 noiembrie. sibianul speră să îi fie favorabilă, iar judecătorii să înțeleagă că el a încercat doar să se apere.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

Publică

  1. Aveti o stire de zilele trecute tot cu baiatul asta si ziceti ca furat 300.000 de euro tot din Cehia.. “Sibian bănuit ca a furat 300.000 euro în Cehia – Poliția îl acuză că și-a cumpărat mașini și vilă” asta e titlul.. e acelasi baiat in poze si e acelasi nume.. defapt care stire e adevarata?

  2. Cehii sunt provocatori si nu mai considerati ca toti romanii sunt nashpa. Mai sunt si provocati

  3. Eh, doar un alt cocalar. Bonus, e mare boss de boss, valoros, dar are datorii la Vodafone de 120 de euro, pentru care e dat in judecata.

  4. pot sa pun pariu pe orice ca daca in loc sa mearga in club ar fi mers la un concert simfonic sau la o piesa de teatru, nu ar fi patit nimic rau