foto: sibian beat la volan provoacă o tragedie în hunedoara - cinci răniți, inclusiv autorul

Accidentul grav s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe  DN 66 Deva – Hațeg din județul Hunedoara, iar șoferul care a cauzat tragedia este sibian.  Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 31 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN66, pe raza localității Bretea Strei, din direcția Calan-Hateg, a efectuat o depășire neregulamentara și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Uricani.

Impactul nu a putut fi evitat, cinci persoane, printre care și șoferul din Sibiu, fiind rănite. O minune a făcut ca pasagerii și șoferii celor două mașini să fie încă în viață la sosirea serviciilor de salvare. Traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale. Circulația a fost deviată prin municipiul Hunedoara.

Conducătorul auto de 31 de ani din Sibiu a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul etilotest. Aparatul a arătat 0,75 mg/l, alcool in aerul expirat. Poliția a deschis un dosar penal pe numele sibianului.

Ultima oră

Comentariul meu