weekend feeric la sibiu - se deschide târgul de crăciun - concert n&d la cotton
FOTO - Targul de Crăciun Sibiu 2018

Un weekend cum nu am fi crezut că vom avea în noiembrie. Temperaturile de 15 grade celsius sunt responsabile cu starea de bine, iar evenimentele din oraș cu distracția. Și nu sunt puține, pentru că în acest final de săptămână agenda e plină.

ÎNCEPE TÂRGUL DE CRĂCIUN
Vineri, la ora 19, se deschide Târgul de Crăciun din Piața Mare. Vor fi concerte la deschidere, iar organizatorii au pregătit surprize pe toată durata Târgului, până în 3 ianuarie.
Ora de Sibiu transmite în direct vineri festivitatea de deschidere, cu începere de la ora 19.00. De asemenea de la ora 17.00, vă invităm să urmăriți LIVE, un interviu cu organizatorul Târgului de Crăciun și să vedeți în premieră cum arată Piața Mare înainte de deschiderea oficială a mult așteptatului eveniment.
Anul acesta sibienii au parte de o premieră. Detalii AICI.
weekend feeric la sibiu - se deschide târgul de crăciun - concert n&d la cotton

Vineri seara e deja cunoscut că este seară de karaoke în Hello Coffee Lounge. Acest weekend începe la fel, cu mega distracție în singurul vape bar din Sibiu. Muzica e bună, oamenii prietenoși, așa că aveți toate motivele să petreceți aici. Trebuie însă să vă rezervați un loc. Detalii AICI. 
weekend feeric la sibiu - se deschide târgul de crăciun - concert n&d la cottonNici în Cotton Pub distracția nu coboară standardele, așa că și aici vineri se încinge atmosfera. Cele mai tari hit-uri din toate timpurile vor răsuna vineri seara, ”coordonate„ de DJ Cipi Hampu și MC Rosso. Sâmbătă e rost din nou de distracție în Cotton, mai ales că va concerta N&D. Așa că hai din nou sâmbătă, în Cotton, să asculți LIVE trupa care a spart topurile din România.weekend feeric la sibiu - se deschide târgul de crăciun - concert n&d la cotton

CineGold devine din acest weekend o nouă locație pentru petrecerea timpului liber. Filmele weekend-ului sunt O nouă poveste de Crăciun, A-nnebunit bunica!, Cenușăreasa și prințul misterios, Bătălia de la Midway, dumnezeu există și numele lui e Petrunija, Marea provocare Le mans 66, norm de la Polul nord: o aventură uriesească, Parait, Terminator: Destin întunecat.

Regulile Jocului” vor fi aflate vineri seara, de la ora 18 la Teatrul Gong. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 10 ani, durează 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Mesaje spre univers” de Wolfram Lotz este o comedie absurdă ce se va juca vineri seara, la Teatrul Radu Stanca. Piesa se joacă în limba germană, dar are traducere în română. Va începe la ora 19 în Sala Mare a teatrului. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Frumoasa și Bestia” dupa Giovanni Francesco Straparola se va juca pentru cei mici sâmbătă, de la ora 11 și 18, dar și duminică de la ora 11, la Teatrul gong. Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 7 ani, durează 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

weekend feeric la sibiu - se deschide târgul de crăciun - concert n&d la cotton

Teatrul Radu Stanca își invită spectatorii să afle ”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” Spectacolul se va juca sâmbătă, de la ora 18, în Sala Mare a teatrului.

Tot acolo, dar la ora 19, va începe spectacolul ”Contra Democrației” de Esteve Soler. Se joacă în limba germană, dar cu traducere în română. Piesa nu este recomandată celor sub 12 ani. Durează o oră și 15 minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Oidip”, ce tocmai a fost premiat în China, se va juca duminică, la Teatrul Radu Stanca, de la ora 19. durează o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu