trei zile de black friday la optyu- reduceri și premii

OptyU își răsfață clienții cu oferte și promoții tot timpul anului, așa că de Black Friday nu ar fi putut fi altfel. Doar că surprizele nu sunt oferite într-o singură zi, ci pe tot parcursul finalului de săptămână.

Acum este momentul să beneficiați de mai multe reduceri oferite de la cei de la OptyU. Roata cu surprize se întoarce în magazin și va rămâne aici până la finalul săptămânii.

Cei care vor intra în magazinul de optică de pe Galeriile Carrefour vor avea șansa să câștige premiile puse în joc. Nu va trebui decât să învârtă de roată și să lase destinul să aleagă pentru ei. Și orice va alege va fi bine, pentru că se pot câștiga reduceri de 40% la ochelarii de soare, de până la 70% la ramele pentru ochelarii de vedere, un voucher de 25% reducere ce poate fi folosit oricând.

trei zile de black friday la optyu- reduceri și premiiLista cu toate premiile de pe roata Black Friday
-70 la brandurile selectate
-25 la lentilele heliomate
-50 la brandul Police
-50 la Calvin Klein
-40 % la orice rama ( de doua ori)
-40 %la ochelarii de soare x2
-50% la lentilele polarizante xperio
-15% la lentilele de vedere
-25% la lentilele de condus
-Voucher Black Friday -every day
-25% la lentilele de Pc
-50% la al doilea produse Dolce Gabbana
-Card De reduceri Gold
-Card de reduceri Silver
-Card de reduceri Black
1+1 la Ray Ban de soare

Consultația gratuită rămâne însă mereu în oferta celor de la OptyU. Ei vin însă cu încă o surpriză pentru sibienii care au grijă de ochii lor și doresc calitate. Începutul lunii decembrie va aduce un nou magazin OptyU în Promenada Sibiu. Stați cu ochii pe ei, pentru că și aici ofertele se vor ține lanț.

Ultima oră

Comentariul meu